5 tips voor een goede artiest op uw feest

Comments 0 by in Geen categorie
12 mei, 2017
5 tips voor een goede artiest op uw feest
Top 5 tips voor een goed feestje met een artiest.
1. Zorg bij een boeking van een artiest altijd voor een duidelijke afspraak per mail of het liefst via een overeenkomst voor beide partijen over gage, speeltijden, locatie etc.
2. Denk na over de geluidsversterking, zowel voor de feestzaal waarin je een feest geeft of thuis. Mensen willen vooral met elkaar praten, een hard volume geeft daarbij overlast in plaats van plezier.
3. Stel vooraf een budget vast voor entertainment. Met een professional betaalt u doorgaans meer, maar u krijgt daarbij veel zekerheid dat uw feest slaagt door een vakman. Vanaf 400 euro kunt u al ontzettend veel kiezen.
4.Wilt u een allrounder of een specialist? Een allround artiest kan ontzettend veel spelen wat bekend is, maar niet elk liedje waar u precies die leuke herinnering aan heeft. Regel van tevoren dat hij/zij het instudeert om teleurstelling uit het repertoire te voorkomen.
5. Let op websites van artiesten vooral op referenties van feestgevers. Zij zijn de graadmeter van de kwaliteit. Mensen die een fantastische avond hebben gehad zijn graag bereid om hun ervaring te delen op de site van artiesten.
Mocht u nog vragen hebben, graag even bellen mijn nummer is 06-22500140. Ik heb een schat aan ervaring opgebouwd in 30 jaar spelen op feesten. Veel plezier met uw feest!
Groetjes
Ed

ed-citroen-poptroubadour-uitgeknipt

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *