Huiskamerconcert 2 februari met Fabian Schrama

Comments 0 by in Optreden
12 januari, 2014
Huiskamerconcert 2 februari met Fabian Schrama

Huiskamerconcert3

Zondag…….altijd een beetje een lome dag waarop je weinig doet, althans dat hoor ik van velen. Daarom organiseer ik voor de eerste keer een huiskamerconcert bij mij thuis op mijn woonboot op zondag 2 februari. Ik ga het samen doen met singer-songwriter Fabian Schrama (www.fabianmusic.com). Ik heb hem zien optreden op een open podium in Leiden en ik was meteen verkocht. Een geweldige composer met een mix van blues en hiphop. Hij heeft al opgetreden in het programma Beste singer-songwriter van Nederland van Chiel Beelen en in DWDD dus die komt er wel!

Ik vind een huiskamerconcert een prachtige gelegenheid om eens lekker te kunnen genieten van mooie muziek in een huiselijke sfeer. Ik ben zelf uiteraard erg actief in het feestcircuit, maar ook daarnaast heb ik een repertoire opgebouwd met eigen Nederlandstalige luisterliedjes. Die komen het beste tot zijn recht in concertvorm. Ik wil het vooral gratis houden, want het kost ook niets. Iedereen neemt een hapje en een drankje mee en ik hoef niets in te huren. Ik wil graag mensen uitnodigen waarvoor ik eerder een feest heb verzorgd, zeg maar een beetje iets terug doen. Ik kan maximaal 15 bezoekers kwijt in de boot i.v.m. de ruimte. Stoelen zat, de rokers kunnen in mijn tuinhuisje paffen in de pauze en na afloop. Ik zit al aardig vol met aanmeldingen maar als je het leuk vindt, bel me dan even op 06-22500140 dan kan ik kijken of er nog plek is.

Dit is dus de eerste keer dat ik dit organiseer. Wiie weet wordt het zo leuk dat ik dit vaker ga doen in de vorm van een dubbelconcert met een andere artiest. Uiteraard organiseer ik ook al het jaarlijkse weilandconcert, zie www.weilandconcert.nl maar dat is pas 31 mei, nog een lange weg te gaan.

Ik proost alvast op een gezellige middag en ik kijk uit naar jullie komst! Aanvang 16.00 uur. Je bent al welkom vanaf 15.00 uur.

Een warme groet

Ed

20140112_182933

Mijn huis wordt een klein theatertje

20140112_182851

Muziek in een gezellige huiskamersfeer

20140112_125030

Paffers kunnen in het tuinhuisje een sigaretje roken

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *