Dank je Ed voor de gezellige avond op 9 dec. 2017. We hebben leuke reacties ontvangen.
Het was top!
Ina
2017-12-10-PHOTO-00000032
Beste Ed,

Via deze mail wil ik je nogmaals de complimenten overbrengen van al onze gasten. Iedereen heeft van je optreden genoten. Je hebt voor zo’ “klein” gezelschap (15 pers.) een perfecte balans gevonden in de keuze van je nummers. Rustig beginnen en inspelen opde wensen van de gasten en hun groeiend enthousiasme. Het Lekker dat je zelf had in het spelen en zingen was aanstekelijk. Het was zo ontzettend leuk! Je bent wat ons betreft een van de factoren waarom dit zo’n geslaagde avond werd. Je zingt en speelt fantastisch, dus mochten we ooit nog eens zo’n gelegenheid hebben dan zullen we je zeker weer uitnodigen. En dat geluid hebben we ook van de anderen gehoord. We wensen je heel veel succes en voortdurend plezier in je werk.

Rob en Titania Poort

Ed Citroen_4


Ed speelt op een gezellig feest van Rob en Titania Poort


 

Goedenmiddag Ed,
Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor je bijdrage aan het succes van ons 45-jarig huwelijksfeestje. Alle gasten, die we tot heden hebben gesproken vonden het geweldig en wij zijn het daar volledig mee eens.
Iedereen heeft volop genoten en dt was ook de bedoeling. Thanks!

Pieter en Ingrid de Jong,
Egmond aan Zee’


Beste Ed,

Je wist gelijk een feestelijke sfeer neer te zetten, en voelde goed aan welke liedjes passend waren. Ben blij dat we je op internet hebben gevonden.
Je bent een aanrader voor feesten met een persoonlijk accent. Heel veel succes. Je verdient dat!
Lia Luijendijk


Beste Ed,

Afgelopen zaterdag 10 juni 2017 heb je opgetreden op de 60ste verjaardag van Kees.

Je kwam als verassing met je gitaar binnen, zingend een nummer van John Denver.

Vervolgens heb je heel de avond meezingers en liedjes uit de Top 2000 gespeeld.

Door jou gezellige en relaxte manier van spelen en ingaan op alle verzoeknummers is het een geweldige avond geworden waar we nog lang op zullen terug kijken!

De dagen na het feest hebben we veel leuke reacties gehad op jouw optreden. Een aanrader voor iedereen!

Groeten,

Marijke


Beste Ed

Zaterdag 8 april 2017 jl vierden wij ons 40 jarig huwelijks feest en hadden jou gevraagd om bij ons te komen spelen.
We hadden elkaar telefonisch gesproken over hoe jij dit in ging vullen.
Vol vertrouwen keken we naar je uit op die zonnige zaterdagmiddag daar in kockengen bij de familie Segers.
In een woord gezegd heb je ons en de gasten ontzettend blij gemaakt en de middag met jou muziek was helemaal compleet.
De rust al muzikant die jij uitstraalde en rekening houdend met de gasten voortreffelijk Ed.
Alle reacties die we krijgen van de gasten vol lof over Ed Citroen.
Ed nogmaals namens mij en mijn vrouw Ina heel erg bedankt dat je dit voor ons heb gedaan

met vriendelijke groet
John en Ina Mandjes
Vleuten

DSC03691

Beste Ed, Hartelijk dank voor het leuke optreden tijdens de officiële opening van onze poli. Het was heel fijn dat jij op zo’n korte termijn aanwezig kon zijn. Jouw muziek en aanwezigheid hebben er mede voor gezorgd dat er een gezellige ontspannen sfeer was. Het zelf kunnen aanvragen van de liedjes was mede een succes Ik heb alleen maar hele leuke reacties gekregen. Nogmaals bedankt voor het prettige contact en wie weet tot ziens. Met vriendelijke groet, Maria van As. Beste Ed,


Ontzettend bedankt voor het heerlijke optreden gister bij onze nieuwjaarsreceptie 9/1/2017. Fijne nummers, een fijne stem en ontzettend leuk dat de gasten hun eigen verzoeknummers konden vragen. Ook leuk dat de gasten aan het eind lekker de vloer opgingen voor een dansje. We hebben genoten. Ik vond ook samenwerking en het contact vooraf erg prettig en op maat. Dank!

Met hartelijke groet,

Sandra Menken
Coördinator Vrijwilligerspunt Segbroek

(Burenhulp, Begeleiden en Rijden
en Bemiddeling Vrijwilligerswerk voor Stadsdeel Segbroek)Goeiemorgen Ed,

Het was super voor mekaar en hebben erg genoten van je performance!
Dat je zelfs meer speelde dan op voorhand was afgesproken maakte bovendien duidelijk dat je een ware liefhebber bent in het spelen van liedjes. Dat konden wij overigens zeer waarderen die avond. Wij gaan zeker je naam onthouden en wie weet mag je in de toekomst wederom een riedeltje komen tokkelen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je dan beschikt over 120 nieuwe liedjes .Alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar 2017 gewenst.

Met vriendelijke groet,

Arno Gijsbertsen
AlcochemHi Ed,

Allereerst mijn complimenten voor jouw vroege optreden in op Rotterdam The Hague Airport tijdens het British event. 80 Secretaresses hebben genoten van jouw optreden als take off bij het English breakfast van een heel leuke ochtend!

Niets dan lof had men voor je ingetogen manier van al rondlopend spelen op de gitaar, zingen  van dit keer alleen Engelstalige liedjes waardoor men helemaal in de sfeer van dit event kwam. Fijn wakker worden!! En dat allemaal terwijl men toch nog lekker kon kletsen als men dat wilde. Maar meezingen kan net zo goed! Ik had geen moment meer het idee dat het 8 uur in de ochtend was!

We hopen jou zeker weer terug te zien, want je bent echt multi-inzetbaar bij alle gelegenheden!

Nogmaals heel hartelijk dank!!!

Met vriendelijke groet,

Anita Wadman
Marketing en CommunicatieEd, we hebben genoten! Jij op de gitaar met Avond van Boudewijn de Groot, tijdens onze huwelijksceremonie in het Stadhuis in Den Bosch. Zo klein en zo groots, zo alleszeggend en zo kwetsbaar, wat een schitterend nummer. Van zoveel mensen terug gehoord dat ze jouw optreden super ontroerend vonden. Er werden wat traantjes weggepinkt, zelfs de trouwambtenaar was geëmotioneerd. En wij ook! Heerlijk moment, dankjewel. 🙂

Lieve groeten, meneer en mevrouw Van den Broek. 🙂

img_7722

Ed Citroen zingt Avond tijdens de huwelijksceremonie in Den BoschBeste Ed,

Nog bedankt voor het leuke optreden als poptroubadour in onze achtertuin ter gelegenheid van ons 50e  verjaardag. Heel leuk dat je vanaf de banner zelf de nummers kon uitkiezen en je wist er een leuk sfeertje van te maken. Heel veel positieve reacties van de gasten gehad!

Heel veel groetjes van Conny en Sjon

Hallo Ed,

We hebben een fantastische bruiloft gehad.s’avonds kwam je bij ons optreden. Ik hoop dat jij het ook leuk hebt gehad! Wij en onze gasten vonden dat je mooi kon zingen en een leuke performance hebt neergezet.De banner was ook erg in trek! toppie 😉 Het gitaarwerk kwam mooi dichtbij =) In de bijlage nog een fotootje! Een feedback puntje van onze kant:  meer bekende nummers of liedjes van hedendaagse artiesten.marco borsato, guus meeuwis, andre hazes, nick en simon? etc. Verder mooi dat je jezelf kan voorzien en je eigen apparatuur in enkele minuten hebt opgezet.

Hartelijke groet,

Tine En Raymond Hak

bruiloft-tine-de-langen

Ed met het bruidspaar na afloop


Beste Ed,

Een troubadour al zingend rondtrekkend van tafel naar tafel, zonder storend te zijn. Een hartverwarmend optreden. Gasten die een avond lang kunnen genieten van jouw optreden. Gasten die door kunnen praten tijdens  een muzikaal hoogtepunt. Een ambiance waar een troubadour thuishoort. Landgoed Keukenhof vormde voor jou een schitterend decor. Onze gasten hebben zich meer dan vermaakt met jouw performance.  Ed,  onze complimenten!! Een aanrader.

Hilde en Peter.


Beste Ed,

Graag willen we je bedanken voor de manier waarop je ons 40-jarig huwelijksfeest hebt opgeluisterd met je muziek. Jouw optreden was geweldig en heeft werkelijk iets moois toegevoegd aan ons feest. We hebben heel veel goede reacties gekregen van onze gasten.

Martin en José Koijen

Wagenberg

Hoi Ed,

Iedereen was enorm enthousiast over jou en heeft genoten van een fantastische avond. Ik stuur jou nog even een filmpje per whatsapp dat door één van de aanwezigen afgelopen vrijdag gemaakt is. Nogmaals heel veel dank en op naar de volgende keer.

Groetjes,

Ernst Verdam namens ons Veteranenfeest


Beste Ed,

Bedankt voor je optreden bij 40 jarige bruiloft van mijn schoonouders 23 april.
Het was voor hun een superleuke verrassing.
Ze vonden het geweldig!

John van der Loop


Hé Ed,

De lustrumbarbecue van Tennisvereniging Forescate (60 jaar!) heb jij fantastisch begeleid met al je mooie liedjes, op aanvraag, ongedwongen en lekker terug in de tijd, iedereen was enthousiast,wat doe je dat goed zeg! Dit gaan we vaker doen.

Namens Forescate, Heleen Heithuis


Hoi Ed Citroen,

Onze hartelijke dank voor het geweldige feest wat je van onze koperen bruiloft heb gemaakt.
we hebben van onze gasten veel complimentjes ontvangen.

groetjes,

Corine en Jan Duynmaijer


Hoi Ed,

Wat een geweldige show tijdens jouw optreden op mijn verjaardagsparty in Driebergen.
Iedereen heeft genoten van je optreden en van je professionele bijdrage aan de sfeer.
Ook het levenslied dat je voor mij hebt geschreven en deze avond op CD hebt aangeboden was top.
Vele leuke en verrassende reacties hierop ontvangen.
Mede dank zij jou werd het een geweldige avond.
Nogmaals hartelijk bedankt ook namens mijn dochters Helmy en Monique.

Piet van Baal


Hoi Ed,

Je hebt ons 40-jarig huwelijksfeestje in december tot een geweldige avond gemaakt. Wij vinden je heel erg muzikaal en je weet, mede dankzij je brede repertoire, de gasten erbij te betrekken, zodat iedereen zich reuze vermaakt.Ed: dankzij jou hebben wij genoten van een onvergetelijke avond.

Gea en Koos Jonker


Hallo Ed,

Het is al weer een paar weken verder, maar ik wil je toch nog een keer bedanken voor je gezellige gitaarmuziek tijdens mijn feestje in de Zijlstroom. Hou je dat nummer van Jacques Brell “ik hou van jou” nog in je repertoire?? Je speelde dat zo mooi.
We weten je te vinden.
Groet,
Jacqueline


Hoi Ed,

Als ceremoniemeesters van de bruiloft van vrienden hebben wij Ed Citroen gevraagd op te treden tijdens deze bijzondere dag op de Olmenhorst in Lisserbroek.Ed heeft gezongen vanaf de ontvangst voor de ceremonie tm het begin van het diner. Aan het einde van de huwelijksceremonie heeft Ed een persoonlijk lied ter gehore gebracht. De tekst en de muziek heeft Ed zelf geschreven nadat hij van ons een A4 met de liefdesgeschiedenis van het bruidspaar had ontvangen.  Het gehele optreden van begin tot einde was een groot succes en zeer passend bij de locatie in Lisse. Niet alleen een optreden van Ed is een aanrader, ook het persoonlijk lied is super goed ontvangen en zal nog voor ontelbare ‘nageniet momenten’ zorgen.


Hoi Ed ,

Wij hebben zoals iedereen kunt zien een fantastisch feest gehad met ons zusje en vriendin op het strand, zij is idd al 22 jaar ziek vanwege een hersentumor. Nu zijn wij met deze mooi groep mensen al 3 jaar intensief aan het zorgen voor haar wat heel mooi en dankbaar is! Bij deze avond heb ik Ed erbij gevraagd en dit was toch zo’n succes,Ed had zo ontzettend mooi lied over Nicolet gemaakt dat iedereen met kippenvel en tranen stond! Wat was en is onze topper Nicolet trots op ons dat we dit toch met elkaar voor mekaar hebben gekregen!!Hiermee laten wij zien als groep dat je van iets triest toch ook iets heel moois kan maken!!Wat ben ik blij dat we Ed hierbij hebben gehaald, jij hebt voor ons de avond compleet gemaakt en wij…..wij blijven er zijn voor Nicolet wat zij verdient heeft!!

Gr Monique en derest van deze mooie groep!

PS Ed je bent een kanjer!!! Bedankt voor dit onvergetelijke moment…!


Hoi Ed,

We hebben het heel fijn gehad. Genoten van je optreden, vooral met je broer samen was heel ontroerend. De andere zangers waren ook goed op je Weilandconcert. Wat de bank betreft, ik had me niet bezeerd, alleen vreselijk gelachen, wat op faceboek te zien was.En natuurlijk zo wie zo tot volgend jaar in de boomgaard.

Bedankt voor alles, hartelijke groet Maaike en Greet.


Hallo Ed,

Mede dankzij jou maakten we zaterdag 4 juni 2016 een gedenkwaardige aflevering van Cultuur071 van www.sleutelstad.nl. Emoties kleurden de uitzending. De keuze van de muziek bijvoorbeeld, waarbij we allebei moeite hadden “het droog te houden”. We dachten aan onze moeders, terwijl de muziek, waarvan zij hielden, het werk deed.Wat mooi toch weer om een (muzikale) vriendschap te onderhouden.We kwamen o.a. te spreken over je boek “Troubadour d’amour”, verhalen uit een passioneel leven als muzikant. Je schrijft, zoals je bent, recht uit het hart en inderdaad met passie. Dat maakt het waardevoller, ook voor de niet ingewijden in de materie, want wie kent nou echt een poptroubadour en wie weet wat hij kan meemaken? In jouw geval, ik noem twee voorbeelden uit de vele, met Sting van The Police en Christine van de Horst. Jouw boek geeft daarop een antwoord. Lezen dus dat boek!

Han Ruijgrok

(dichter en presentator Cultuur071)

Reactie van Fabian over boek ”Troubadour d’ amour”

In zijn 50ste levensjaar blikt Muzikant Ed Citroen terug op zijn leven als muzikant. Via een aaneenrijging van bizarre muzikale avonturen word je meegenomen op de rollercoaster ride van een gevoelige troubadour die zijn droom probeert te verwezenlijken in de harde wereld van de muziekindustrie.Het is een feest van herkenning om dit boek als muzikant te lezen. Openhartig deelt Citroen zijdelings zijn harde lessen die hij de afgelopen 35 jaar heeft geleerd in zijn carrière. Dat maakt het ook een vrij naslagwerk voor de muzikale dromer die het zelfde pad bewandeld. Of een steunpilaar tijdens de frustraties, teleurstellingen en desillusies die voor vrijwel iedere singer en songwriter in het verschiet liggen.De afwisseling met de mooie songteksten en de schrijfwijze van Ed maken het een boek wat je in een adem uit kunt lezen.