Feestgevers bedankt! 2013 was een topjaar

Comments 3 by in Optreden, Reizen
12 december, 2013
Feestgevers bedankt! 2013 was een topjaar

Dit bericht is gericht aan alle feestgevers waarvoor ik dit jaar een optreden heb mogen verzorgen. Wat een ontzettend mooi, fijn jaar is het geweest in muzikale zin. Ik heb meer dan honderd feesten mogen verzorgen waarvan geen enkele negatieve reacties heeft opgeleverd. Stuk voor stuk leuke, enthousiasmerende en lovende woorden na afloop waar ik ontzettend trots op ben. Ik bedank een ieder persoonlijk nog met een kerstkaart die binnenkort in je bus zal vallen. Ik besef maar al te goed dat ik een ontzettende mazzelpik ben om dit prachtige vak te mogen uitoefenen en daarvan te kunnen bestaan. In 2014 ga ik de eerste drie maanden proberen helemaal los te komen van mijn bijbaan als taxichauffeur en 100% te richten op feesten. Ik heb een bijbaan nooit al onprettig ervaren, maar het zorgt ervoor dat je focus teveel afgeleid wordt van waar je het beste in bent; namelijk muziek maken op feesten.

2013-12-12 19.40.42

Stapels kerstkaarten gaan de deur uit om iedere feestgever persoonlijk te bedanken

Om aan optredens te komen werkt het op verschillende manieren. Ik word goed gevonden op Google dankzij David Rusman van Dwork (www.dwork.nl) mijn website beheerder. Niet in de laatste plaats is mijn goede collega Arnoud Kas (www.poptroubadour.nl) een belangrijke factor in mijn succes. Dankzij hem heb ik dit jaar talloze keren mogen optreden op data dat hij niet kon spelen. Wederzijds geldt dat overigens ook wanneer ik niet kan. Volgend jaar wordt een nieuwe website toptroubadours.nl gelanceerd waarop ik o.a. te vinden zal zijn. Hierop komen alleen professionele troubadours te staan die met muziek maken hun brood verdienen en garant staan voor kwaliteit op entertainmentgebied. Daarnaast krijg ik steeds meer optredens via via binnen wat wil zeggen dat men mijn muziek waardeert en kennelijk opvalt.

2013-12-12 19.32.27

Een hele middag aan het schrijven, denken en uitzoeken

Ik dank ook mijn moeder Eileen Citroen-Johnston die dit jaar helaas is overleden op 79 jarige leeftijd. Dankzij haar muzikale talent kan ik doen wat ik het liefste doe in mijn leven. Door het gemis is 2013 niet bepaald een best jaar geweest, maar ik heb haar overlijden inmiddels wel een plek in mijn hart kunnen geven. Nooit meer haar Ierse liedjes thuis, dat zal ik tot in lengte van dagen blijven missen.

Eind mei 2014 komt een derde editie van het Weilandconcert dat ik elk jaar organiseer. Ik heb samen met Dwork een prachtige website gelanceerd, kijk maar eens op www.weilandconcert.nl. Hopelijk zie ik je dan weer. Noteer alvast in je agenda zaterdag 31 mei of meld jezelf aan via de website als bezoeker.

Hopelijk wordt 2014 weer zo’n topjaar. Iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst.

Ed Citroen

Ehhhh…… laat je bij de comment beneden nog een berichtje achter? Leuk ik kijk ernaar uit.


2013-12-12 19.35.55

Mijn werktafel maakt overuren

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *