Beste feestgever,

Welkom op mijn site, hierop vindt u o.a. video’s van populaire liedjes die ik op feesten speel, zo krijgt u direct een goede indruk van mijn stem en gitaarspel. Ik omschrijf mezelf als poptroubadour; een moderne troubadour (zanger-gitarist) met popsongs. Ik loop met mijn akoestische gitaar rond tussen uw gasten, lekker knus en gezellig. Uw gasten kunnen met een aanwijsstickertje een verzoekliedje plakken op de banner. De liedjes kunnen centraal op een banner worden geplakt, zo kan ik aan ieders muzikale smaak voldoen.

Mijn repertoire biedt 120 popsongs a la carte variërend van luisterliedjes, up-tempo en meezingers, een ruime keuze. Een grote zaal met veel mensen? Prima, mijn muziek wordt met zenders versterkt op spraakniveau dus nooit te hard zodat uw gasten lekker bij kunnen praten onder genot van leuke herkenbare ‘’feel good’’ muziek. In kleinere zalen of verjaardagen in huis speel ik louter akoestisch.

Op deze website vindt u ook persoonlijke liedjes die ik geschreven heb voor andere feestgevers. Wellicht vindt u dat ook een leuk idee. U krijgt dan uw persoonlijke song op maat geschreven op cd mee naar huis, evenals de songtekst mooi ingelijst. Alvast een voorproefje van de live-muziek op uw feest? Reserveer dan mijn cd Troubadour d’amour met 15 hitsongs voor 10 euro.

Ik wens u alvast een fantastisch feest toe. Vraag alvast vrijblijvend een offerte aan, dan spreken we elkaar snel daarna.

Een warme groet

Ed Citroen

handtekening-ed