27/12/2020

Vaak wordt me gevraagd of ik kan leven van de muziek. Veel mensen hebben een aanname met het leven van kunstenaars en muzikanten.  ‘’Zolang je niet beroemd bent of doorgebroken dan zal het wel armoede blijven’’, hoor ik vaak om me heen. Ik doe dit werk intussen meer dan 20 jaar als professional. Nog nooit heb ik last gehad van financiële tekorten. 2020 was natuurlijk wel een rampjaar voor artiesten, maar dankzij de TOZO-uitkering van de regering kon ik mezelf staande houden in de coronastorm. 


Zoals u op mijn site bij de pagina theater kunt lezen doe ik heel veel verschillende acts in de muziekwereld. Ik heb daarvoor gekozen omdat ik niet graag op één paard wed. Zo treed ik naast mijn optredens als poptroubadour ook op met mijn muziekautootje ‘’Karrewiets’’. Artiestenbureau Lineup Events boekt me graag voor allerlei winkelcentra hiervoor. Met mijn zelfgebouwde mini-podium, dat op een flighcase-op-wieltjes gemonteerd zit, kan ik overal makkelijk spelen als mobiele artiest. Alles mobiel dus en makkelijk inzetbaar voor locaties met een grote spreiding aan publiek. 


Vorig jaar ben ik begonnen met de voorbereidingen van mijn eerste theatershow Sing by Sting. Een tributeshow met muziek van Sting/The Police. Het wordt geen show als imitator of in de huid kruipen van je favoriete artiest. Ik voeg veel persoonlijke elementen toe aan de show met wat eigen songs en verhalen over mijn muzikant ervaringen door de jaren heen. Zie singbysting.com 


Ik hoop u te zien in 2021 bij één van mijn muzikale acts in het land. Ik kijk er erg naar uit om weer te mogen vlammen on stage. 


Tot gauw

Ed