Ed Citroen is een creatieve duizendpoot in de muziekwereld. Naast zijn troubadouroptredens op party’s is hij ook inzetbaar voor andere evenementen met straattheater, Irish folk en een speciale Sing by Sting Tribute Show. Erg veelzijdig dus! Neem een kijkje hieronder wat Ed allemaal doet in entertainmentland.

STRAATTHEATER:

Ed is met zijn handen ook erg handig. Hij maakt allerlei mobiele podia op wielen om op evenementen op verschillende locaties te kunnen spelen. Het ziet eruit als een mini-theatertje compleet met licht, mooi geluid en knus om te zien. Het geheel heeft een kleine afmeting. Op deze manier past het overal en is snel op te bouwen.

IRISH FOLK

Ed heeft een mobiel podium gemaakt in de sfeer van Ierse Folk. Van zijn moeders kant is Ed half Iers en daardoor beheerst hij heel veel Ierse pubkrakers en meezingers als The Wild Rover, Molly Malone, Whiskey in the jar, The Fields of Athenry enz. Altijd gezellig vol sfeervolle muziek. Ook deze act kan op verschillende plaatsen spelen omdat het geheel door de wieltjes verplaatsbaar is.

KARREWIETS

Echt een enorm bijzondere ludieke act. Ed rijdt rond op evenementen met een muziekautootje dat uitgedost is met allerlei instrumenten waarmee hij speelt en zingt. Deze act is handgebouwd dus uniek. Eén van de leukste straattheateracts in Nederland en België. Zie filmpjes en foto’s op de website www.karrewiets.nl

SING BY STING TRIBUTE SHOW

Ed is al meer dan 40 jaar fan van Sting en The Police. Door zijn hoge ijle stemgeluid lijkt hij hoorbaar sprekend op Sting! Met een tribute show met daarin liedjes van Sting en The Police speelt Ed Citroen in theater- en luisterzalen. In deze show vertelt Ed over zijn muzikale loopbaan, grapt hij met anekdotes en vertelt over zijn unieke optreden met Sting in 9 maart 1996. Deze persoonlijke show is hem op het lijf geschreven, het past als een jas! Ed is de enige in Nederland die zo klinkt als Sting. Zoals Sting zelf na hun duet met Message in a bottle aangaf: ‘’Ed you can do my work for me now!’’ www.singbysting.com

info@edcitroen.nl | 06-22500140 | KvK 27344369 | BTW NL178683917B02