Troubadour: podium, rondlopend of huiskamerconcert


U wilt graag een feest geven met familie, vrienden en kennissen. Zeer passend daarbij is een rondlopende troubadour die niet veel volume maakt zodat uw gasten aangenaam met elkaar kunnen praten. Zanger-gitarist Ed Citroen loopt dan gezellig met zijn gitaar en headset tussen uw gasten in met de leukste liedjes uit de populaire Top 2000. Ed zet zijn verzoekliedjesbanner neer waarop u met een aanwijsstickertje een liedje naar keuze kunt aangeven. Op die manier ontstaat een warme, gezellige interactieve sfeer met elkaar. Ed beheerst 125 liedjes uit het hoofd (!) zonder gebruik te maken van tekstblaadjes of tablets. Een ruime keus met een allround repertoire.


Afhankelijk van uw feestlocatie kan Ed gebruik maken van een mobiel podium met de naam ‘’Troubadour d’ amour’’. Deze heeft een afmeting van 2m x 1m en is bijzonder geschikt voor kleine zalen. Rondlopen of met een podium, u kunt zelf kiezen wat u het leukst vindt. Bij grote gezelschappen van zo’n 60 tot 100 personen kunt u het beste Ed laten spelen op zijn podium. De rondlopende act is vooral bedoeld om gezellig muziek te maken tussen een klein gezelschap. De verzoekliedjesbanner wordt bij alle twee de acts gebruikt.

Recente reacties opdrachtgevers:


Goedenavond Ed,


Ik wil nog even zeggen dat wij gister een fantastische avond hebben gehad mede dankzij jou!! Vandaag zoveel leuke reacties gekregen.Ook mijn man vond het een fantastische avond en een hele leuke verrassing dat jij kwam.Namens ons allebei hartelijk bedankt daarvoor.

Ik verwacht dat wij je in de toekomst nog eens zullen zien op een familiefeestje!!

Hartelijke groet,

Madelon Havers


Hallo Ed,


Ik wil je nog bedanken voor de fantastische muzikale middag/avond die jij verzorgd hebt afgelopen zondag.

Niets dan lof over jouw optreden. Iedereen vond het heel fijn dat er gekozen kon worden uit jouw repertoire zodat voor ieder wat wils was.

Nogmaals hartelijk dank en voor een volgend festijn zullen wij zeker aan jou denken of jou aanbevelen. 

Met hartelijke groet Pim en Loes Veer


Hoi Ed.


Even nog een reactie op ons geslaagd feestje.

Bedankt voor jouw bijdrage, ze vonden het allemaal geweldig. Misschien tot ziens.

Groet Peter en Christien.


Heej Ed Super bedankt voor je optreden ik heb echt genoten ! Lieve groet Annemarie


Aanbeveling door Ruud van Leeuwen:


Voor ons kleine feestje (25 personen) hebben we lang gezocht naar een artiest voor een huiskamerconcert die én een mooie zangstem heeft én een breed repertoire aan (top2000) covers en eigen nummers. Met Ed hebben we een professional getroffen die voor de muzikale omlijsting heeft gezorgd. Op eigen verzoek heeft hij een groot deel van de avond met populaire top2000 verzoeknummers gevuld, waarbij het volume precies goed stond om 'op kroeg niveau' met elkaar te kletsen. Aan het slot maakte Ed er een intiemere kring van, waarbij hij wat eigen werk speelde. Een prachtige stem, versterkt met eigen top apparatuur. Een zeer geslaagde avond. “ (Ruud van Leeuwen)

info@edcitroen.nl | 06-22500140 | KvK 27344369 | BTW NL178683917B02